Лияна Панделиева изригна: Нямам сили и желание да се разправям с простаци! (Кой я вбеси)

Лияна Панделиева изригна: Нямам сили и желание да се разправям с простаци! (Кой я вбеси)
Гласувайте за статията

Лияна Панделиева е против пушенето и цигарите

Журналистката Лияна Панделиева иска да забранят и електронните цигари в заведенията. Наскоро ще се обсъжда и дали да се разреши пушенето на бездимни папироси, наргилета и електронни цигари в затворени помещения.

А Лияна Панделиева очаква с нетърпение разрешаването на спорния казус.

„Няма никакви доказателства, че намаленото количество отрови по-малко засяга организма. Половин чаша отрова все още си е отрова”, коментира преди дни д-р Гергана Гешанова, председател на Коалицията за живот без тютюнев дим.

Думите й явно са се понравили особено много на Лияна Панделиева, която е заклет врат на пушачите – особено в нейно присъствие. Ето как изригна тя в мрежата и за какви скандали си призна:

Лияна Панделиева

Лияна Панделиева не ще цигарен дим в заведенията

„Какво гигантско облекчение ще бъде вонящите гадни „бездимни“ цигари да бъдат спрени в заведенията. Вече не смея да отида никъде на ресторант в България, защото селяндурът от съседната маса с гордост ще извади скъпото устройство. И ще започне да разнася смръднята си!

Наистина е смрад! И след като на три пъти вдигах чутовни скандали в заведения, просто не стъпвам повече. Нямам нито сили, нито желание да се разправям с простаци. Като отида в друга държава, там вече с удоволствие мога да вляза където си ща.

Иначе им казвай на говедата, че никъде в закона не е позволено пушене от какъвто и да е и вид. Точка“, изригна в мрежата Лияна Панделиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар