Разцъфна: Мариана Векилска обикаля Европа в перфектна фигура! (виж режима й)

Разцъфна: Мариана Векилска обикаля Европа в перфектна фигура! (виж режима й)
Гласувайте за статията

Мариана Векилска цъфти от щастие, върна си и перфектната фигура!

Бившата телевизионна водеща Мариана Векилска явно е във възторг от новото си амплоа. Екс телевизионерката въобще не се оплаква от новата си работа в Еврокомисията, а точно обратното.

Мариана Векилска

Мариана Векилска предоволна от новата си работа и живот

Екс лицето на Би Ти Ви обикаля континента, благодарение на своята новопридобита длъжност, пише вестник „Уикенд”. Тя честичко се хвали със снимки от различни места в едни от най-красивите точки на Европа, като Белгия, Германия, Холандия и други.

Най-новите кадри на Мариана са от Маастрихт, Холандия, където явно е била на почивка. Не е ясно точно какво прави там отказалата се от професията си телевизионерка, но по усмивката й може да се предполага, че е нещо приятно и интересно.

Откакто е напуснала България, тя изглежда щастлива и разхубавена. Говори се, че дори е започнала нова диета и не хапва изобщо месо.

Явно раздялата с мъжа й Симеон Колев се е отразила не само добре, но направо чудесно на Векилска. Припомняме, че тя беше силно влюбена в него години наред, а наоколо се шушукаше, че Симо й слага рога с по-млади мацки.

В един момент Мариана Векилска си казала „край“ и решила да помисли за себе си и собственото си щастие. Двамата с Колев се разделиха цивилизовано, но не може да се каже, че са останали в наистина приятелски отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар