Честито: Мастършеф Андре Токев чака бебе! (още подробности)

Честито: Мастършеф Андре Токев чака бебе! (още подробности)
Гласувайте за статията

Андре Токев скоро ще става дядо, дъщеря му е бременна!

Мастършефът Андре Токев бил в очакване на бебе, разкриха хора от обкръжението на готвача. Кулинарят неотдавна подметнал, че по-голямата от двете му дъщери вече била бременна. А той усилено се подготвял за новото амплоа на дядо.

Андре Токев

Андре Токев ще става дядо

Макар да е само на 51 години, журито на хитовия риалити формат „Мастършеф“ се чувствал готов за внуче.

И двете му щерки били достатъчно зрели за майки, защото навремето той и съпругата му се оженили твърде млади – само на 20 години.

По всяка вероятност обаче първородното внуче на Токев щяло да проплаче в Германия, където всъщност е роден и израснал и самият той. Тъй като дъщеря му Ренате е омъжена и живее от доста време там.

Тя е завършила „Информационни технологии“, но се занимава с разработване на иновативни методи за големи фирми, които работят в областта на изкуствения интелект.

По-малката й сестра Елиза е избрала да тръгне по пътя на баща си и да се развива в България. Освен че дейно участва в менажирането на неговите ресторанти, наскоро тя отвори и свое собствено заведение. Което бързо се превърна в едно от най-предпочитаните места за гурме храна в столицата.

Макар цялото семейство на шеф Токев да е под светлините на прожекторите, дъщерите му не търсят славата. И не са представителки на типичните звездни наследници, които си избират половинки от светските среди, пише Ретро.

Ренате била омъжена за съвсем обикновен немец, а Елиза била лудо влюбена в човек от персонала на баща си, издават близки до Токев. Тя обаче била по-артистична и свободолюбива натура и със сигурност сватбата не влизала в бъдещите й планове.

Младото момиче е наследило от баща си отговорност и интерес към кулинарията и винаги го провокирала да й разказва защо е създал дадено ястие.

Тя самата също готвела доста добре, но истинската й страст било киното. В един от филмите, в които участва, си партнирала с голямата Татяна Лолова, която била впечатлена от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар