Джулиана Гани ще се омъжва много далеч от родината!Сред най-красивите зрители

на първия епизод от новия сезон на „Комиците” Woman.bg открива Джулиана Гани, естествено в компанията на своя мъж Илиян Найденов. Питат бившата брадърка какво я свързва с екипа на Любо Нейков, дали скоро ще вдигне сватба. Има ли планове за наследник и как върви развода й със Станимир Ташев. Тя отговаря на всички въпроси с усмивка и не без помощта на Найденов. [caption id="attachment_421967" align="alignright" width="223"]Джулиана Гани Джулиана Гани не иска и да чуе да се омъжва в България[/caption] -Харесвате ли „Комиците”? Какво правите в публиката на шоуто? -Участвала съм в два епизода на „Столичани в повече”, който се прави от същия екип. Партнирах си с Руслан Мъйнов. Играех медицинска сестра, бях облечена дори в престилка, но от онова време доста съм се променила. Същото важи и за Руслан, не можах да го позная, много кила е свалил, браво. Поканиха ни като гости да гледаме „Комиците” и с радост, приех, защото съм емоционално свързана с всички на сцената и зад нея. -А какъв е твоят хранителен режим? -Аз не мога да пробвам диетата на Мъйнов, защото мъжът ми се занимава с хранителни програми и ако ползвам друга-тежко ми. Илиян написа книга за моя хранителен режим-детокс, който не само редуцира теглото, но и влияе положително на здравето на всеки човек. Тук в разговора се намесва Илиян: -Джулиана е абсолютното доказателство за благотворното влияние на детокса. Винаги си водя това доказателство с мен. -Успя ли да финализираш развода си?

-Вече съдът ме развежда, тъй като не бе по взаимно съгласие. Надявам се скоро всичко да приключи и очаквам втора сватба. Вече получих предложение и пръстен, направихме годеж, оттук нататък всичко е в ръцете на Илиян. Станимир е в Англия, не знам какво се случва с него и всичко е в ръцете на адвокатите. От началото на развода минаха осем месеца, процедурата може да трае до 2 години, но се надявам да стане далеч по-скоро.

-А работите ли по въпроса за бебе с Илиян? -Да, но все още не сме успели. Чакам Илиян да направи голяма сватба веднага след развода. Той ще реши къде да бъде, за мен венчавката ще бъде изненада. Вече се е доказал като човек, който не си пада по близките дестинации и мога да ви уверя, че никой журналист няма как да стигне до мястото на сватбата ни. Ще ви пратим видео, разбира се. Помните, че след финала на „Вип Брадър” той ми подари 40-дневна почивка във Филипините. Въпреки че това е държава от третия свят, хората са много добронамерени. Местните са доста ниски и много ми се радваха заради високия ръст. Много ми хареса, защото успях да разгледам както много луксозни места, така и голямата беднотия. Като правим сватба обаче, няма да е там, може да е още по-далеч.