Уникум: Клауза забрани на Мис България да носи анцуг! (пълни подробности)

Уникум: Клауза забрани на Мис България да носи анцуг! (пълни подробности)
Гласувайте за статията

Мис България Теодора Мудева не може да носи анцуг – точка по въпроса!

Новата Мис България Теодора Мудева има строга забрана да ходи по анцуг. Това довериха напълно достоверни източници от обкръжението на красавицата. Оказа се, че клауза в договора й изрично забранява да ходи дори до кварталния магазин по спортна премяна.

Мис България

Мис България Теодора Мудева няма как да се появи с анцуг

Забраната цели да не се руши имиджът на носителката на титлата и съседите й да я гледат с опърпани дрехи, пише вестник „България Днес“. Подобни забрани са имали и бивши миски.

„Имах клауза да не пуша и пия по време на официални събития. Имаше супер много подробности в този договор. Чудя се как е било възможно изобщо да кихна на обществено място“, признава друга носителка на титлата – Ваня Пенева.

Според нея идентична е и представата на световни конкурси. Момичетата са настанявани в хотели, в които не се сервира алкохол, не могат и да пушат.

В чужбина даже е още по-тежка „царската корона“, защото победителката трябва да дава безброй интервюта, от които не може да се откаже.

Задължително трябва да участва в събития с хуманитарна помощ в Африка и по света. Да пропагандира грижа за околната среда, да обяснява, че е на здравословна диета (без значение дали обича шоколад и дюнери).

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар