Митьо Пищова се пооцъфери и изтрещя: Искам да любя момите наред! (виж тук)

Митьо Пищова се пооцъфери и изтрещя: Искам да любя момите наред! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Митьо Пищова се пооправи и се закани да „обръща“ мацки наред!

Митьо Пищова отново е във вихъра си и „гръмна” с поредния конкурс за манекенки. Ексцентричният търновец се е заел с организацията на още една псевдонадпревара за красота.

Митьо Пищова

Митьо Пищова отново изтрещя

Застаряващият плейбой не спира да се хвали, че има амбиции да забие колкото се може повече представителки на нежния пол. И поредния му конкурс за красота отново има за цел да привлече млади красавици към спалнята му, пише вестник „Уикенд”.

Преди две лета Митьо получи сърдечната криза с опасност за живота, като това временно стопира ангажиментите му по „тънката част”. Боляринът вече е със закрепено здраве и готов за нови предизвикателства.

Димитър Маринов дори си връща осанката, както и мощните габарити. Покрай болежките бохемът бе свалил близо 90 кила, но след щастливата развръзка, Пищова усилено се опитва да си върне предишното тегло.

Сега любителят на манекенки стяга надпревара в родното Велико Търново, като се надява и да улови нови моделки на въдицата си.

Чешитът издаде, че продължава все така прилежно да отбелязва бройките си, които вече били 3800. Пищова се е ограничил да къпе „само” по две девойки на ден, като по изключение вдига бройката до най-много три.

Лекарите са му забранили повече, а и през август ще чукне 64. Самозваният Казанова до неотдавна се бе отчаял от живота, но сега отново е в стихията си.

Само преди година той си купи гробно място във ВИП алеята на търновските гробища в отчаяние от здравословните несгоди. Митьо обаче не крие, че още му се живее и че още има сили да люби момите наред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар