Саня Борисова забрави Ники Илиев! (Непознат мъж не спира да я ухажва-виж тук)

Саня Борисова забрави Ники Илиев! (Непознат мъж не спира да я ухажва-виж тук)
Гласувайте за статията

Саня Борисова май забрави Ники Илиев

Саня Борисова се радва на вниманието на непознат ухажор. Красивата екс съпруга на режисьора Ники Илиев бе ловната в компанията на непознат мачо. Актрисата водеше дълъг и сладък разговор с неизвестен за светските среди мъж.

Саня Борисова

Саня Борисова ухажвана от непознат мъж

Чаровницата бе обгрижвана от него, а той кавалерски отваряше и затваряше вратите на заведението, в което двамата се срещнаха, пише „България Днес”.

След приятният разговор с шеги, закачки и пламенни погледи двамата се разделиха. Саня Борисова се метна на колата и изпрати прощален поглед към младия мъж. Блондинката бе вероятно замаяна от срещата, защото паркира автомобила си в центъра на столицата, в нарушаване на правилата.

Ники Илиев и Саня Борисова излизаха заедно десетина години и после се ожениха. Бракът им обаче просъществува само шест години. Те изглеждаха идеалното семейство – млади, красиви, с общ път в професията, работеха заедно и печелеха добре от филмите, които той режисираше, а тя обикновено блестеше в главната роля.

Оказа се, че под лъскавата обвивка на семейното щастие е имало много пробойни. Саня му крещяла, обиждала го и му правела сцени в хотелите, където отсядали по време на снимки.

В началото Ники се надявал, че нещата ще улегнат и тя ще се успокои, но промяната така и не се случила. Истериите на жена му омръзнали на Илиев и той започнал също да повишава тон. През последните години актьорът отслабна, ходеше намръщен с торбички под очите.

Шушука се, че семейните проблеми го подтикнали да потърси щастие другаде. И той хлътна по доста по-младата си колежка Даяна Ханджиева. С днешна дата двамата вече живеят под един покрив.

Властната майка на режисьорът актьор, дерматоложката проф. д-р Мирослава Кадурина, също не харесвала жената на сина си. Друг слух твърди, че отношенията им се влошили, защото Саня Борисова не дарила съпруга си с наследник.

„Причините за това, че не сме заедно, са си между нас“, проговори за краха на отношенията им Ники Илиев в интервю пред Нова тв.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар