Чудото се случи: Наталия Симеонова разкри, че има нов мъж до себе си! (виж какво сподели)

Чудото се случи: Наталия Симеонова разкри, че има нов мъж до себе си! (виж какво сподели)
Гласувайте за статията

Наталия Симеонова предизвика истинска сензация с разкритието си!

„Имам мъж до себе си в момента, но никога не бих се омъжила пак. С Денис бяхме щастливи, особено когато се роди дъщеря ни Виктория”, споделя водещата Наталия Симеонова.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова най-после реши да приеме нов мъж в живота си

Новината взриви почитателите й, защото Нати години наред беше сама и не допускаше друг мъж до себе си, обсебена от спомени и любов към Денис Ризов.

Наскоро тя призна за връзката си, по повод на въпрос дали планира отново да мине под венчило. И както се оказа отговорът е категорично „Не”, пише вестник „България днес”.

Симеонова все още е омъжена за Денис Ризов, макар двамата от години да живеят разделени и всеки да има нова връзка.

„Това, че се разделихме, е нормален процес. Но пък съм наясно, че животът за мен с друг мъж под венчило е затворена страница”, допълва още Наталия.

Иначе блондинката признава, че е влюбена и се носи на крилете на любовта. Тя бе омъжена за бившия рокаджия 15 години, но двамата и до днес не са сложили край на брака си.

Очевидно е, че развод май не се очертава и занапред, самата Наталия не иска това да се случи. Пита се обаче доколко новият мъж до нея би бил спокоен и щастлив при все, че сянката на Ризов винаги ще тегне върху него и отношенията му с екс водещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар