Бившата на Джизъса Куини-Алис забърса мастит богаташ! (още подробности)

Бившата на Джизъса Куини-Алис забърса мастит богаташ! (още подробности)
Гласувайте за статията

Куини-Алис забърса поредния богаташ, живот си живее!

Пореден богаташ прикотка в лапите си бившата на Благо Джизъса – Куини-Алис, пише вестник „България Днес“.

Куини-Алис

Куини-Алис е в прегръдките на поредния богаташ

Новият на сексапилната бръмчалка е почти два пъти по-възрастен от нея. За него се знае само, че има сериозен бизнес.

Куини и новият й са заедно от близо година, но упорито крият връзката си. Той не иска да се появява в публичното пространство, но глези Куини-Алис със скъпи почивки в страната и чужбина.

В края на миналата година двамата бяха на романтичен воаяж в Дубай. За празника на влюбените красавицата получи огромен букет с рози и балон гарниран с надпис „Обичам те“.

„Влюбена е до уши. Забрави за Благой напълно. С него бе първата й сериозна връзка, но той вече е в миналото“, клюкарят близки до манекенката.

След краха на връзката й с Джизъса моделката не успя да намери любовта. Връзката й с бизнесмена Недко Петков, по известен като Сланината продължи едва шест месеца и завърши с шумен скандал.

Припомняме, че Куини-Алис беше лудо влюбена в Джизъса преди години и двамата изкараха доста дълга (за навиците му) връзка. За беда обаче Благой Георгиев бързо я замени с бившата си вече съпруга Есмер Омерова.

Куини-Алис понесе доста тежко изневярата му и дори изпадна в един вид депресия. За щастие тя е красиво и богато момиче, което успя бързо да се оцефери и съвземе. А сега живот си живее.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар