Юлияна нанесе голям удар на Росен Плевнелиев!

Юлияна нанесе голям удар на Росен Плевнелиев!
Гласувайте за статията

Юлиана Плевнелиева е заминала с по-малкия от двамата си синове от Росен Плевнелиев на 7 хиляди километра разстояние от България.

Бившата жена на експрезидента се е скрила с наследника си Павел в екзотичната Шри Ланка, писа „Ретро“. Юлиана и детето се отдали на туризъм на едно от най-дивите места на планетата, където ежедневно правели походи в джунглата и се срещали със знайни и незнайни животински видове.

Росен Плевнелиев и Юлияна

Юлияна продължава да доказва, че не й пука за Росен Плевнелиев

Синът на бившия държавен глава проявил особена смелост, като уловил в ръцете си малък крокодил и рядка порода костенурка. Справка с туроператорските агенции показва, че цените на 8-дневни екскурзии в слънчева Шри Ланка започват от 2000 долара на човек, а таван няма, тъй като цената се формира спрямо екстрите и лукса, които почиващите изберат, писа „Ретро“.

За да пътува до Индийския океан заедно с детето си, Юлияна очевидно е взела необходим документи от бившия си мъж, с които той дава разрешение още малолетният му син да напуска границите на България. Близки до семейството издават, че ученикът Павел бил ябълката на раздора между двамата, тъй като по-големият му брат Асен вече е самостоятелен и е студент в чужбина. Павел обаче непрекъснато сменял дома си и оставал ту при майка си, ту при баща си.

След като в началото на годината той изненадващо придружи баща си, настоящата му жена Десислава и новороденото си братче Йоан на семейна спа ваканция в елитен хотелски комплекс край Банско, майка му Юлияна веднага решила да надцака Плевнелиев, като сбъдне още една детска мечта на сина си и го заведе чак в далечна Индия.

Всеизвестно е, че тя е против скандалната любовна връзка на Плевнелиев със синоптичката и откакто двамата се развели, двете им общи деца ходят на море и на почивки само с нея. Очевидно обаче в последно време отношенията помежду им са на приливи и отливи и понякога постигат консенсус, щом Юлияна се беше съгласила да пусне Павел на курорт с новото семейство на баща му.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Юлияна нанесе голям удар на Росен Плевнелиев!”

  1. Бетина

    мар. 07. 2019

    Че какъв е ударът, че нещо не разбирам. Децата на разведени родители напускат страната само със съгласие на другия родител.Без съгласие може само контрабандно. Така, че от тази страна удар няма. Или може би Плевньо й завижда, че е събрала пари за това далечно пътуване, пък той още събира.

  2. Име (задължително)

    мар. 11. 2019

    ЗАЩО СКАНДАЛНА ВРЪЗКА-ГОТИНИ МЛАДИ ХОРА,НАМЕРИЛИ ЛЮБОВТА,,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,А ЮЛИАНА ГРОЗНИЦАТА ДА СИ ХАПЕ ГЪ,ЗА ОТ ЯД

Добавете коментар