Бойко Василев става зрял татко: Плаща 5 бона за инвитро с Албена!

Бойко Василев става зрял татко: Плаща 5 бона за инвитро с Албена!
Гласувайте за статията

Бойко Василев се подготвял да влезе в редиците на зрелите татковци!

Водещият на „Панорама“, който в началото на януари чукна 49 години, бил готов да има второ дете от настоящата си любовница Албена Колчакова.

Бойко Василев и Албена Колчакова

Бойко Василев и Албена стават истинско семейство

Бойко и 12 години по-младата от него брюнетка били засечени да си правят хормонални изследвания в известна столична лаборатория, разположена на пъпа на града. Двамата се появили там в ранни зори, още с отварянето, за да избегнат тълпите от пациенти и да не рискуват Василев да бъде разпознат, писа „Ретро“.

Посещението в медицинския център било първа стъпка, с която двойката трябвало да тръгне по дългия път на инвитро процедурите. Тъй като от известно време насам журналистът и половинката му опитвали тя да зачене по естествен път, но добрата вест така и не ги сполитала, след сериозен разговор мистър „Панорама“ и любимата му взели решение да опитат и чрез изкуствено оплождане.

Процедурата щяла да бъде финансирана изцяло от джоба на Бойко, който бил готов да даде всичко само за да стане татко за втори път. Един опит възлиза на около 5 000 лева. Толкова са необходими за всеки следващ път, ако първият се окаже неуспешен.

Водещият и новата му изгора Албена, редакторка в БНТ, се залюбили още през 2016 г., а малко след това заживели и под един покрив. Мисълта за сватба също никак не им била чужда, но сега наблягали на работата за общ наследник.

Василев и бившата му жена се разделиха с гръм и трясък преди 2 години, като тогава се заговори, че изневяра от нейна страна е довела до фиаското помежду им.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар