Калин Терзийски: Почувствах се щастлив на откриването на изложбата ми!

Калин Терзийски: Почувствах се щастлив на откриването на изложбата ми!
Гласувайте за статията

Калин Терзийски откри своя изложба!

Скандалният Калин Терзийски, когото съдят за обида към Николай Хайтов, не е само писател, но и художник. Вчера той откри своята изложба, озаглавена „Гръмотевична тишина“, научи Kliuki.bg.

Калин Терзийски

Калин Терзийски с нова изложба

Кайо не пропусна да се похвали в социалната мрежа, където е много активен. Той изрази емоцията си от преживяното.

„Изложбата Ми

Хубаво беше на откриването на изложбата ми, на мен ми беше добре и може да се каже, че се чувствах щастлив. Човек може да се чувства щастлив въпреки милионите малки и огромни неща, които биха могли да попречат на това. Биха могли, ако не беше огромната и жилава способност на човека да усеща мигове на щастие Въпреки Всичко. Така препоръчвам аз: Защото и бездруго има милиони малки и огромни неща, които винаги пречат на щастието ни, ние да се учим ги прогонваме с ръка – като досадни мухи – и да се радваме на щастието си (а то е малко и крехко нещо) Въпреки Всичко. Изложбата ми продължава на Кракра 2А галерия Лампион, който иска да я разгледа заедно с мене – нека се чувства свободен да ми пише тук. Гуд найт.“ – написа Калин Терзийски във Фейсбук.

Очевидно той е човек на изкуството, въпреки че е дипломиран лекар. От 19 години обаче не практикува по специалността, а се издържа с писане и рисуване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар