Симона към Глория: Мила мамо, обичам те най-много на света!

Симона към Глория: Мила мамо, обичам те най-много на света!
Гласувайте за статията

Симона Загорова се обясни в любов на майка си Глория по случай 8 март!

Връзката между Глория и Симона винаги е била много силна. Дали защото живеят само двете отдавна, тъй като фолк дивата е разведена с Илия Загоров, или защото и двете си изкарват прехраната с пеене, факт е, че са много близки.

Глория и Симона

Глория получи честитка от дъщеря си по случай 8 март

Това се доказа и днес, когато Мони се обясни на майка си в социалната мрежа. Тя написа прочувствени слова, с които й благодари за всичко.

„Мила моя мамо, честит празник! Бъди ми жива и здрава, все така всеотдайна и обичаща! Обичам те най-много на света! И ти благодаря за всичко! Винаги ще съм до теб!!!❤️❤️❤️

Само тази обич е такава, тя да не иска нищо, само дава, до последно се раздава.. Аз не зная, на къде живота ще ни отведе, но докрая като имаш нужда, аз ще съм до теб, но сега ми трябваш ти на мене, да си взема топлина от тебе! Да ме топли!!“ – написа Симона във Фейсбук.

Тя действително има за какво да благодари на майка си. Не само за това, че е на този свят, но и за кариерата си.

Ако не беше дъщеря на Глория, надали щеше да бъде известна и щеше да има участия. Да, в „Гласът на България“ получи допълнителна популярност, но благодарение на майка си започна своята кариера като певица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар