Маган и Хари разчупват традицията и търсят мъж детегледачка

Маган и Хари разчупват традицията и търсят мъж детегледачка
Гласувайте за статията

Маган и Хари разчупват традицията и търсят мъж детегледачка. Да, определено Меган Маркъл има свое виждане и налага по-нестандартните си възгледи за отглеждане на деца.

Зад Океана от известно време е доста актуално да се ползват мъже за гледането на децата, мъжете детегледачи имали различен подход при възпитанието на деца, коментират и от изданието Ева. И сега, когато наближава времето до появата на първата рожба на Принц Хари и Меган Маркъл стана видно, че бъдещата майка няма да се придържа изцяло към традиционното за монархията виждане за гледане на деца.

Младото семейство вече е в приготовления за раждането и появата на най-младия член ба английското кралско семейство.

Избрали са меки, неутрални цветове, различни от типичното за момче син или розово за момиченце. Бебето ще се появи на бял свят през април и освен Меган и Хари, много техни почитатели също са в нетърпеливо очакване за бебето.

Интересно е, че едно от изискванията към бъдещите кандидати за гледане на детето било в списъка да има и мъже , Меган била повлияна от идеята на новите принципи за възпитание в Америка, където мъжете са доста добри дете гледачи. Предстои да видим как ще се приеме това от консервативна Англия, а може би традициите не са това, което бяха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар