Ето това е принцеса! Кейт Мидълтън се показа като жена за пример

Ето това е принцеса! Кейт Мидълтън се показа като жена за пример
5 (100%) 1 vote

Кейт Мидълтън се показа като жената, която всички искат да бъде!

Кейт Мидълтън винаги е била предана на почитателите си. Затова и въпреки дъжда тя не спря да се усмихва, дори и без чадър.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха на посещение в Блекпул, където ги посрещнаха с много усмивки, ентусиазъм и подаръци. За съжаление обаче времето не им се усмихна по същия начин и те трябваше да се разхождат под дъжда.

Дойде и времето двойката да поздрави тълпата, която ги чакаше. Това, което направи Кейт тогава, стопли сърцата на почитателите й. Тя затвори своя чадър и със същата ведра усмивка както винаги, се впусна в прегръдки и здрависвания с феновете.

Предпочела да се намокри, отколкото да се скрие и да не могат да я видят всички дошли. Така тя успяла да обърне внимание на повече хора и дори да получи подаръци от някои от тях. Няколко момичета й подариха красиви цветя, а самата тя каза, че ще занесе и сувенири за децата си.

Това е пример, който Кейт е взела от кралицата. Тя винаги носи искрящи цветове, за да бъде сигурна, че всеки ще може да я види. Със сигурност и не бърза да се скрие под чадъра, защото знае, че всички хора идват да зърнат кралицата и не иска да ги лишава от това.

За тоалета си херцогинята може да не е избрала пъстър цвят, но беше също толкова стилна. Носеше тъмно зелено палто, което беше комбинирала с черен шал и стилни ботуши на висок ток.

Източник: Missbloom

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар