Руслан Мъйнов свали 25 кила и оттогава животът му е ад!

Руслан Мъйнов свали 25 кила и оттогава животът му е ад!
3 (60%) 1 vote

Руслан Мъйнов не може да си позволи нищо вкусно, защото пак ще напълнее!

Руслан Мъйнов свали 25 кг преди 7 г. и оттогава се пази да не надебелее отново. Бесарабският българин не хапва почти нищо през деня, а глада си подтиска с кафета, мляко и минерална вода. Екранният Спас Лютов от „Столичани в повече” изпива по 5-6 литра течности на денонощие, пише HotArena.

Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов не живее по най-приятния начин от страх да не напълнее отново

Папараците на „Уикенд” засякоха 42-годишния актьор в района на читалището в кв. „Дружба”, където с колегите му снимат предаването „Комиците”. Руслан пристигна на работа тъмночервения си нисан, а щом слезе от колата, се запъти към малко магазинче за цигари и напитки. От търговския обект Мъйнов си взе кафе и две еднолитрови бутилки с минерална вода – нищо, че в раницата му вече имаше едно шише.

Запасил се добре с течности, комикът се върна при автомобила си, защото се сети, че е забравил нещо важно. От колата той извади найлонова чанта с 4 буркана домашно кисело мляко – скромният му обяд. После с бодра стъпка се отправи към импровизираното студио, като на входа на читалището се спря и огледа стоварените там камари с книги.

Руслан генетично е предразположен към надебеляване и му е много трудно да поддържа теглото си в нормални граници. Навремето той пробвал какви ли не диети за отслабване и никоя от тях не дала резултат. Талантливият бесарабски българин успял да стопи мазнините си чак когато започнал да спазва специален хранителен режим, популярен под името „Зоната”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар