Мира Добрева поиска прошка публично: Знам колко е трудно да забравиш!

Мира Добрева поиска прошка публично: Знам колко е трудно да забравиш!
Гласувайте за статията

Мира Добрева е съпричастна с деня на прошката, който се чества днес!

Известната журналистка Мира Добрева, която през есента гледахме във „ВИП Брадър“, не спира да се показва като ревностна християнка. Тя беше в Къщата с Библията, а сега припомни и част от нея, видя Kliuki.bg.

Мира Добрева

Мира Добрева поиска прошка

Мира Добрева поиска прошка, но го стори публично, използвайки социалната мрежа. Тя призова хората, които е наранила или обидила, да й простят.

Семейството на журналистката е силно вярващо и набожно. Помним как преди 3 години съпругът й Жоро Торнев вдигна скандал във „ВИП Брадър“ на покойния вече Роро Кавалджиев заради тениската му с Луцифер.

Мира също твърди, че е голяма християнка, макар в Къщата някои нейни постъпки да не показаха точно това. Тя обаче днес се разкайва за всичко.

„Днес e Прошка. Припомняме си Христовите думи: „Ако не простите на човеците съгрешенията им, и вашият небесен Отец няма да ви прости.“ Всеки от нас е бил в онова осъзнаване, че е възможно да е казал някому лоша дума или да е постъпил грешно. Волно или неволно. Все пак – човешко е да се греши. Божествено – да се прощава. Знам колко лесно е да се каже и колко трудно е човек наистина да загърби обидата и да забрави. Но представете си колко по-трудно е да се живее с гняв в душата. Тази непростителност мъчи. Затова, да спазя традицията и да поискам прошка. И на Вас казвам сега: Прощавайте! Не е било нарочно, ако съм сгрешила.“ – написа Мира Добрева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар