Джей Ло се сгоди

Джей Ло се сгоди
Гласувайте за статията

Джей Ло се сгоди, атрактивната латино дива призна, че е приела предложение от своя любим Алекс Родригес. Певицата не спира да търси любовта, след като има цели 3 брака зад гърба си и общо 6 предложения за брак. Този път Лопес е решила да опита да създаде семейство с настоящата си голяма любов спортната звезда Алекс Родригес.

Той има един брак зад гърба си и две дъщери.  От 2008 година Алекс е разведен, от 2 години той е обвързан с изкусителната певица Джей Ло. Двамата имат по 2 деца, но както изглежда цялото им голямо семейство доста добре се разбира.

Джей Ло и Алекс Родригес сгодени официално

Джей Лопес е дама, която търси любовта и не се страхува да се втурне в нова връзка – смело и всеотдайном, както коментират и от изданието Ева.

Лопес пее, играе във филми, има модна линия, тя е активна и доста харесвана жена. С Родригес много си подхождат и се разбират, феновете им отдавна мечтаят да се обяви годежа им. Това вече е факт, който самата Джей Ло сподели публично през профили в социалните мрежи.

И ние от изданието Клюки.Бг също симпатизираме на двойката и очакваме повече около сватбата им, надяваме се те да са открили изстинката любов и да са заедно а дълги години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар