Любовта няма граници, нито възраст – Стивън Тайлър и Ейми Престън

Любовта няма граници, нито възраст – Стивън Тайлър и Ейми Престън
Гласувайте за статията

Любовта няма граници, нито възраст. Става дума за една звездна, но доста нестандартна двойка – Стивън Тайлър и Ейми Престън. Интересното е, че те имат огромна разлика във възрастта, но изглежда сякаш си пасват идеално.

Ейми започва работа при него като асистентка и бързо откриват много общи неща помежду си с Тайлър. Тя е на 30, а той на 70 години , макар че духът ми е все така буен. Още в началото както цитират и от изданието Ева, мнозина се интересуват дали са повече от колеги, а приближени до Тайлът споделяли, че това са измислици и Ейми работи с него по проекти.

С времето, обаче те започват да се появяват постоянно заедно и да се снимат, дори не крият близостта си, постове в мрежите, целувки и емоции, които са неподправени и така 3 години.

И макар двойката да има много почитатели и последователи, които да ги следват в социалните медии, не са никак малко и тези, които открито подозират, че подобно връзка би устояла на времето, та Ейми е по-млада от дъщерята на Стивън – Лив Тейлър, която е вече на 41 г.

А както самите влюбени споделят, те просто се радват един на друг и не спират да демонстрират интимност и емоции, искрени и красиви. Отношенията им са преминали периода на опознаване и вече съвсем не става дума за поза, реклама или финансови облаги от нейна страна – усмивките не слизат от лицата им, което е най-добрия тест за една връзка, коментираме и ние от Кльки.Бг също.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар