Кичка Бодурова срина Фънки: Недодялано човекоподобие и недоказан музикант!

Кичка Бодурова срина Фънки: Недодялано човекоподобие и недоказан музикант!
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова съсипа Димитър Ковачев – Фънки!

Снощи в „Като две капки вода“ Стефан Илчев влезе в образа на Кичка Бодурова. Това не се понрави на Фънки, който явно е в конфликт с българската естрада като цяло.

Кичка Бодурова и Фънки

Кичка Бодурова унизи Фънки

Самата Кичка взе отношение към изпълнението на Стефан, но по-важното е, че срина до земята Фънки. Удари го по най-слабото му място – музиката, научи Kliuki.bg.

„ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ НА ПРЕКРАСНИЯ СТЕФАН ИЛЧЕВ ЗА НЕВЕРОЯТНАТА ИМИТАЦИЯ. РАЗБИРА СЕ И НА ЕКИПА ОТ НЕВЕРОЯТНИ ГРИМОРИ НА НАЙ- ГЛЕДАНОТО БЪЛГАРСКО ПРЕДАВАНЕ! ИЗПРАТИХА МИ ВИДЕОТО ВЕДНАГА- ДАЖЕ СПРЯХ КОЛАТА ЗА ДА ГО ВИДЯ. ДОКОЛКОТО ЗА ТОВА НЕДОДЯЛАНО ЧОВЕКОПОДОБИЕ И НЕЩАСТЕН, НЕДОКАЗАН МУЗИКАНТ ФЪНКИ- ЗАЩО СЕ ЯДОСВАТЕ, ПРИЯТЕЛИ(ГЛЕДАМ КОМЕНТАРИИТЕ ВИ)? И АЗ КАТО ВАС НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА С КАКВО Е ПОЛЕЗЕН НА ШОУТО. ТОЙ ДОРИ НЕ РАЗБИРА ПОДИГРАВКИТЕ, С КОИТО ГО „ОБГРЪЩАТ“. В БЪЛГАРИЯ ИМА ОЩЕ ЕДИН, ДЕТО МУ СЕ ИСКА ПЪК ДА БЪДЕ „ЛОРД“. И ТОЙ КАТО „МЕНА“-ПЛЮЕЙКИ ДРУГИТЕ СЪС ЖЛЪЧ, СИ ГРАДЯТ ИМИДЖ. MADE IN BULGARIA! И … ВЪПРОС НА РАЗБИРАНЕ- ЕДНИ ГРАДЯТ ИМЕТО СИ С ТАЛАНТ И С НЕГО ОБИКАЛЯТ СВЕТА, ДРУГИ СЕ ОПИТВАТ ДА ЛАЯТ КАТО ПОМИЯРИ И ИМ СЕ ИСКА ДА БЪДАТ И ТЕ ВЕЛИКИ!
ХЕЙ, ВИЕ… КАПКИТЕ… ВКЛЮЧЕТЕ МОИТЕ ПЕСНИ-
„У ДОМА“, „БЪЛГАРИЯ“. ЩЕ СЕ РАДВАМ МНОГО ДА ГИ ЧУЯ ВЪВ ВАШЕТО ПРЕДАВАНЕ. И КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ПОСЪВЕТВАТЕ ЖУРИТО ДА КОМЕНТИРА САМО ИЗПЪЛНЕНИЕТО-ИМИТАЦИЯ, А НЕ КАКЪВ СТИЛ ТЕ ХАРЕСВАТ ИЛИ НЕ.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ-БРАВО НА ТОВА ТАЛАНТЛИВО МОМЧЕ- СТЕФАНЕ, ПРЕКРАСЕН СИ!“ – написа Кичка Бодурова в социалната мрежа, без редакторска намеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кичка Бодурова срина Фънки: Недодялано човекоподобие и недоказан музикант!”

  1. Vicho

    мар. 13. 2019

    Всичко написано за Фънки е абсолютно вярно.Не знам кой го държи още в това шоу?

Добавете коментар