Зрителите бесни: Стефан е най-добрият в „Капките“, но никой не гласува за него!

Зрителите бесни: Стефан е най-добрият в „Капките“, но никой не гласува за него!
Гласувайте за статията

Стефан Илчев се оформи като любимеца на зрителите, но не и на журито, нито на останалите участници!

Представянето на Стефан Илчев в „Като две капки вода“ до момента е много силно, но това сякаш не се оценява подобаващо. Досега той не е спечелил нито един от лайфовете, въпреки отличното си превъплъщаване в образите на Марая Кери, Мадона и Кичка Бодурова.

Стефан Илчев

Стефан Илчев като Кичка Бодурова

Прави впечатление, че журито не му отрежда първото място и постоянно слага някого другиго пред него. Това, което най-много бие на очи, обаче е отношението на останалите участници към Стефан.

За трите епизода досега нито един не е гласувал за него. Това не може да не се забележи, тъй като дори Папи Ханс, който направи отвратително Дара, събра вот от конкуренцията си.

И докато журито и участниците не отразяват Стефан Илчев, то той лека-полека се превръща в любимец на зрителите. Снощи получи най-висок зрителски вот, а във Фейсбук ври и кипи от недоволни от крайното класиране хора, забеляза Kliuki.bg.

„Истинският победител е Стефан! Не знам защо тази е победител? Желая много здраве на него и семейството му,както и успех за следващите лайфове! Стига сте го прецаквали никой от участниците никога не е давал своите 5 точки,а момчето има голям талант! Идиоти такива! Жал ме е за момчето иде ми да се разплача!Желая му успех за напред! Продукцията- излагате се! Тая бабиера ох ох развълнувана чак.. леле НАТФИЗ да я вземе.. 😂 Не стига,че не може да пее,ама и за акьорка на панаира в Илиенци ще я вземат! Мили Стефане, ще продължавам да пращам смс-си за теб! Заслужаваш го! Цялото ми семейство ти се възхищава! Браво момче! Евала за всичко,което даваш от себе си! Голям талант! Нямам думи да опиша колко съм възмутена от победителя тази вечер! Стефане, на сърце си ми! Не бях чувала за теб преди шоуто, но имаш голям талант и ти пожелавам да продължаваш да го развиваш в добра посока! Излиза,че ние сме най-реалните оценяващи,а не участниците и журито! Излиза,че ние не подценяваме истинските заслужили победата,нито пък даваме фалшиви мнения! Очевидно много хора от зрителите на „НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ“ са за Стефан!!!“ – пише зрител на шоуто, без редакторска намеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Зрителите бесни: Стефан е най-добрият в „Капките“, но никой не гласува за него!”

  1. h

    мар. 12. 2019

    Освен Папи Ханс, забравяте и Мария Илиева, на която песните са внимателно подбрани.

Добавете коментар