Неочаквано: Началото между Кейт и Уилям е от 1991 г.!

Неочаквано: Началото между Кейт и Уилям е от 1991 г.!
Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън и принц Уилям имат много богата история помежду си, която прави любовта им още по-красива!

Всеизвестно е, че Кейт Мидълтън и принц Уилям са се срещнали, когато са учили в университета „Сейнт Андрюс“ в Шотландия, но се оказва, че двамата се познават от много по-рано, когато са били едва на по 9 години.

Кейт учила в „Сейнт Андрюс“ в град Пангбърн, Бъкшър, а Уилям в пансиона Ладгроув и между двете учебни заведения често са се провеждали спортни съревнования.

По думите на кралския биограф и автор на книгата „Кейт: бъдещата кралица“ Кейти Никъл, Уилям веднага привлякъл вниманието на Мидълтън.

„Кейт малко се вълнувала по това време от момчета, но появата на принца силно привлякла вниманието ѝ. Тогава те са били на по 9 години и това е било по време на хокеен мач между отборите на училищата. Уилям, подобно на Кейт, също обожава спорта и бе един от най-добрите играчи по хокей и ръгби.“

Денис Олфорд, учителката на Кейт Мидълтън, също сподели спомените си: „Помня, когато Уилям пристигна на хокейния мач. Всички наши момчета искаха да знаят защо са пристигнали толкова много коли, защото преди не е имало такова нещо. В тези коли бяха полицията и охраната на принца.“

Източник: tialoto.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар