Поредното сравнение между Кейт и Меган

Поредното сравнение между Кейт и Меган
Гласувайте за статията

Поредното сравнение между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не бе подминато и при последната им публична визита, която се състоя по повод празника Денят на Общността на нациите.

И ако и двете бяха много стилни в класически тонове и модели, но подчертаващи техния индивидуален вкус. То, както се цитира и от изданието Ева, медиите на Острова отново намериха повод за дълги писания и сравнения по между им.

И ако двете изискани дами на Кралската фамилия демонстрираха обноски и мило отношение като се целунаха по бузите и с това искаха да казват едва ли не – Ето ние се харесваме, както помним има много слухове, че те не са наистина близки. И все пак бихме добавили, определено Кейт и Меган са доста различни типажи, за да станат големи приятелки, всичко е въпрос на английско възпитание пред камерите, коментираме в изданието ние.

Но следващата често коментирана теза за дамите е, че Маган Маркъл харчи двойно и тройно за тоалети сравнено с херцогинята Катрин.

И на това последно официално събитие наскоро, отново това бе показано и естествено после отразено из публикациите в преса и Интернет средата.

В рамките на един ден Меган се появи с два нови тоалета – зелени по-късно в стилно бяло. А за сметка на това Катрин Мидълтън бе облечена в нещо носено и преди, но все така идеално за нея – стилно червено палто и рокля, с които пак привлече погледи и овации.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар