Кошмарен първи рожден ден на сина на ДесиСлава: Мъжът на Джина Стоева разби лицето на Джордан!

Кошмарен първи рожден ден на сина на ДесиСлава: Мъжът на Джина Стоева разби лицето на Джордан!
Гласувайте за статията

Мъжът на Джина Стоева се прояви като побойник!

Мъжът на попфолк изпълнителката Джина Стоева се нахвърлил на колегата й Джордан разбивайки кристална чаша в лицето му. Инцидентът се случил по време на детско парти за първия рожден ден на сина на ДесиСлава – Борис.

Джина Стоева

Джина Стоева има мъж скандалджия

Пред „Телеграф“ Джина признава за свадата и уточнява, че отдавна не живее с бащата на дъщеря си.

„В деня, в който беше рождения ден на сина на ДесиСлава, имахме ангажимент около детето и той спонтанно реши да дойде с нас. Не възразих, защото не видях нищо лошо. Стояхме 2-3 часа. Когато решихме да си тръгваме, аз поръчах такси, казах „довиждане“ и се запътих към детския център, който е извън залата, да облека и взема Ивая. В този момент е станало спречкването между него и Джордан, на което аз не бях свидетел. Забелязах суматохата и, че група от гостите излизат от заведението. Сметнах, че е най-добре да си тръгнем, за да не разваляме празника. Но веднага щом се прибрах, звъннах на Джордан, който ме увери, че е добре. След което звъннах и на ДесиСлава, за да се извиня и на нея“, разказва Джина.

Мъжът на Джина Стоева – Григор, по прякор Люляка, прекалил с алкохола и започнал да обижда гостите. Първа си тръгнала Галена, последвана от Емануела и Джордан. Люляка хвърлил чаша и успял да окървави лицето на певеца, пише HotArena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар