Бомба: Тита проговори за баща си! (виж как изригна през сълзи)

Бомба: Тита проговори за баща си! (виж как изригна през сълзи)
Гласувайте за статията

Тита проговори за скандала с баща й, брани го със зъби и нокти!

Почти четири дни, след като бащата на певицата Тита бе арестуван заради издаване на фалшиви пенсии в родния й Силистра, участничката в „Като две капки вода” проговори за скандала.

Тита

Тита не е на себе си след ареста на баща си

В социалната мрежа чаровницата обяви, че всъщност татко й е този, който е алармирал за нарушенията в НОИ. И поради тази причина задържането му е изненада за всички, които го познават.

„По повод на всичко, което се изписа по мой адрес и по адреса на моето семейство през последните няколко дни, мисля, че е време и аз да изразя своята позиция.

Първо, не мисля, че е редно медиите да замесват моето име с това на баща ми с цел сензация! Второ аз и всички негови близки сме озадачени… Как човек, който е подавал сигнали към прокуратурата за извършена престъпна дейност от трети лица, е задържан именно за това?

Искрено се надявам, че прокуратурата ще вложи същото усърдие в разследването на хората и обстоятелствата, посочени в сигналите от баща ми. За да се разбере обективната истина.

От моя страна и от страната на всички хора в града, които го познават и знаят, що за човек е, той има цялата подкрепа и уважение. Образован човек, изградил чисто и достойно име през годините. Човек с позиция, характер, воля за живот и справедливост. И най-вече прекрасен баща!

Силно се надявам истината за един невинен човек да се разбере в най-скоро време. И тогава медиите отново така “шумно” да я отразят.“ В понеделник Тита сподели в „Като две капки вода”, че е прекарала трудни дни, но вече се чувства добре.

Баща й Милен Пенчев все още е в ареста, след като бе нарочен от прокуратурата за член на организирана престъпна група. Която уреждала фалшиви високи пенсии на хора, готови да си платят за тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар