Тита проговори за скандала с баща й, брани го със зъби и нокти!Почти четири дни, след като бащата

на певицата Тита бе арестуван заради издаване на фалшиви пенсии в родния й Силистра, участничката в „Като две капки вода” проговори за скандала. [caption id="attachment_422262" align="alignright" width="300"]Тита Тита не е на себе си след ареста на баща си[/caption] В социалната мрежа чаровницата обяви, че всъщност татко й е този, който е алармирал за нарушенията в НОИ. И поради тази причина задържането му е изненада за всички, които го познават.

"По повод на всичко, което се изписа по мой адрес и по адреса на моето семейство през последните няколко дни, мисля, че е време и аз да изразя своята позиция.

Първо, не мисля, че е редно медиите да замесват моето име с това на баща ми с цел сензация! Второ аз и всички негови близки сме озадачени... Как човек, който е подавал сигнали към прокуратурата за извършена престъпна дейност от трети лица, е задържан именно за това? Искрено се надявам, че прокуратурата ще вложи същото усърдие в разследването на хората и обстоятелствата, посочени в сигналите от баща ми. За да се разбере обективната истина. От моя страна и от страната на всички хора в града, които го познават и знаят, що за човек е, той има цялата подкрепа и уважение. Образован човек, изградил чисто и достойно име през годините. Човек с позиция, характер, воля за живот и справедливост. И най-вече прекрасен баща! Силно се надявам истината за един невинен човек да се разбере в най-скоро време. И тогава медиите отново така “шумно” да я отразят." В понеделник Тита сподели в „Като две капки вода”, че е прекарала трудни дни, но вече се чувства добре. Баща й Милен Пенчев все още е в ареста, след като бе нарочен от прокуратурата за член на организирана престъпна група. Която уреждала фалшиви високи пенсии на хора, готови да си платят за тях.