Световните медии гърмят: Годеникът на Дженифър Лопес „оправя“ друга дни след годежа! (вижте сами)

0

Годеникът на Дженифър Лопес й слага рога!

Преди дни поп звездата Дженифър Лопес се сгоди за бившия бейзболист на „Ню Йорк Янкис“ Алекс Родригес. 49-годишната певица обяви годежа си в „Инстаграм“ профила си в събота, като сподели снимка на годежния пръстен.

Дженифър Лопес
Дженифър Лопес се окичи с огромни рога

„Тя каза „Да“, написа пък Родригес в „Туитър” и добави снимка на ръката на Лопес, на която стои огромен диамантен пръстен. Двамата се сгодиха по време на почивка на Бахамите.

Сега обаче гръмна голям скандал. Бившият бейзболист и колега на Алекс Хосе Кансеко разкри, че Родригес изневерява на певицата.

Ден след обявяването на годежа Кансеко хвърли бомбата в „Туитър“, че Родригес спи с бившата му съпруга Джесика Кансеко. „Бях при нея, когато той й се обади по телефона. Бедното момиче, тя няма представа кой е всъщност“, написа той.

Бившият спортист публикува няколко последователни поста, като в последния дори заяви, че е готов да се подложи на детектор на лъжата, за да докаже, че казва истината.

Иначе Дженифъл Лопес и Алекс Родригес са заедно от 2017 г. Двамата имат деца от предишни връзки. Лопес е майка на 11-годишни близнаци, а Родригес има две дъщери – на 10 и на 14 години.

Тепърва обаче ще видим дали дългоочакваната сватба ще се състои, или латината ще бие шута на неверника, без окото й да мигне.

Ето я въпросната Джесика Кансеко
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.