Ядец: Джулиана Гани отложи развода си заради операция! (още подробности)

Ядец: Джулиана Гани отложи развода си заради операция! (още подробности)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани отложи развода си, заради операция на обонятелния орган!

Операция на носа е отложила делото за развода на плеймейтката Джулиана Гани. Тя трябваше да се яви в Районния съд в Пловдив вчера, за да получи разтрогване на брака си с фитнес инструктора Станимир Ташев.

Джулиана Гани

Джулиана Гани май няма да се омъжи скоро

Но делото беше отложено за 15 април, тъй като това е първото заседание. И тя като ищца трябва да присъства лично, за да го финализират.

От страна на ответника Станимир Ташев не е имало никого в съда вчера. Нито той, нито негов адвокат. От 8 месеца не подписва бракоразводно дело и отказва да върне свободата на миската.

Тя дори не предявявала претенции върху общата им кола, която сама изплащала. Съдия Костадинова очакваше в зала 8 на втория етаж носителката на титлата „Мис Силикон“, но адвоката й научи, че има уважителна причина за отсъствие.

А тя е, че имала запазен час за операция по същото време, която е нарочена доста време преди съдът да обяви дата за старта на процеса.

По същото време гръцкият пластичен хирург д-р Георгиос Сарпецас й направи ринопластика – корекция и реконструкция на формата на носа.

„За първи път се оперира при него, но доста време го проучваше и наблюдаваше работата му“, каза актуалната половинка на хубавицата – Илиян Найденов, цитира вестник „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар