Тони Димитрова отново влюбена в младок!Тони Димитрова отново

има мъж до себе си. Българската Бони Тейлър за пореден път не е изневерила на афинитета си към по-млади кавалери. Защото тайнственият господин, с когото са неразделни напоследък, изглежда доста по-малък от 56-годишната певица. [caption id="attachment_422286" align="alignright" width="300"]Тони Димитрова Новото гадже на Тони Димитрова е доста по-млад от нея[/caption] Светската му премиера Димитрова направи на рождения ден на своята колежка от попфолк средите – Ивана.

На партито двамата се появиха под ръка, седнаха един до друг и до края на купона, продължил до тъмни доби, не се разделиха нито за миг.

Въпреки че Тони видимо бе щастлива и одухотворена, тя не си позволи да прекрачи границите на благоприличие. И с мистериозния мъж спазваха дистанция и се въздържаха от интимности, за да не се набиват на очи в препълненото с хора нощно заведение. Близки до гласовитата бургазлийка споделят, че тя най-после успяла да се възстанови психически от предишната си връзка, която приключи с грандиозно фиаско. И вече била счупила любовния карък, който я съпътствал от младини. Припомняме, че преди една година Тони скандално се раздели с една от големите си любови – 12 години по-младия от нея музикант Иван Ченов. Който набра популярност покрай участието си във формата „Гласът на България“.

Дълго време двамата бяха тандем не само в живота, но и на сцената. А благодарение на Тони Ченов успя да запише в творческата си биография редица гастроли у нас и в чужбина. В крайна сметка обаче битовите проблеми надделели над чувствата и певицата с дрезгав глас изгонила Иван от общия им дом.

Нейни колеги все още шушукат, че причината била, че бившият й буквално я разорил, понеже посягал към хазарта. Изпълнителката на „Ах, морето“ дълго време търпяла, но накрая нервите й се скъсали и с музиканта се разделили по възможно най-грозния начин. Тогава Тони отказа да коментира случката пред медиите. А единственото, което сподели, бе, че я е срам, че е имала нещо общо с такъв човек. Припомняме, че това съвсем не е най-голямото й нещастие в любовта, пише Ретро.

По-тежко преживяла само разлъката с бащата на дъщеря си – Милен, който към днешна дата има ново семейство. Години наред бившият съпруг на Димитрова не давал пукнат лев за отглеждането на детето им. И не се държал уважително с нея, макар тя да постъпила благородно и да не му завела дело за издръжка.