Златната Християна Тодорова събра очите на доминиканци с прелестите си! (виж тук)

Златната Християна Тодорова събра очите на доминиканци с прелестите си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Красивата Християна Тодорова завъртя главите на местните в Доминикана!

Златната Християна Тодорова се запозна с най-старото племе в Доминиканската република. 24-годишната бивша гимнастичка от началото на януари насам дава консултации като треньор в Пуерто Рико. Но скоро отскочи и до съседната карибска държава.

Християна Тодорова

Златната Християна Тодорова показа пищните си прелести на Доминикана

По време на екзотичния си престой Хриси опита какво ли не – водолазно гмуркане, разходки до водопади, латинотанци по улиците на Сан Хуан, дълги дни по плажовете, пише вестник „Телеграф“.

За пътуването си до Доминикана красавицата разказа в Инстаграм: „8 март ме доведе тук. Решенията в последния момент, тези първичните и необмислените, невинаги са грешни. Доста често се оказват едно от най-приятните“.

Именно в последните дни Тодорова, която е бронзова медалистка с ансамбъла от Рио 2016 и международен съдия, обиколи остров Еспаньола.

Доминиканската република заема 2/3 от него, а българската звезда го разгледа от бъги по време на офроуд пътуване. Тя дори срещна представителите на най-старото племе.

То се нарича таино и е коренен народ от Карибския басейн – първия от Нови свят, на който Христофор Колумб попада по време на пътешествието си през 1492 г.

Испанците покоряват племето таино към края на XV век, като войната, европейските болести и тежкото робство почти унищожават местното население.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар