Джулиана Гани е издирвана под дърво и камък в дело за проституция!Силиконката Джулиана Гани

е издирвана под дърво и камък от Специализирания наказателен съд. Мацката за втори път отсвири процеса срещу сочените за нейни сводници. [caption id="attachment_422341" align="alignright" width="300"]Джулиана Гани Джулиана Гани се покри от съда[/caption]

Звездата от "Вип Брадър" трябва да се яви, за да свидетелства като жертва на трафик на хора. В обвинителния акт се сочи, че Джулиана и други момичета са работили като проститутки за Даниел Буруджиев - Дани Обувката и хората му.

Повечето от обвинените се признаха за виновни и сключиха споразумения, а на подсъдимата скамейка остана да се пържи само един, пише вестник "България днес". Преди месец силиконовата мацка се извини на съда за отсъствието си, като посочи в писмо, че има ангажименти в Нова телевизия. Това накара председателя на състава съдия Виктор Чаушев да я призове чрез медията, сочена от Гани за неин работодател. "Нова броудкастинг груп" към момента няма професионални взаимоотношения с Джулиана Гани", отвръщат с писмо от телевизията и връщат призовката. Гани е търсена и на адреса на майка й, където е регистрирана по местоживеене. Оказало се, че едрогърдата силиконка вече не живее там. "Нямам информация за местонахождението й поради влошените ни взаимоотношения", признала родителката пред призовкарите. Това постави в шах магистратите, които се чудят къде да открият носителката на титлата "Мис Силикон". Без нея процесът не може да започне, защото Гани трябва да бъде разпитана и да каже дали има претенции като частен обвинител. На заседанията редовно се явяват няколко от колежките на моделката. Момичетата недоволстват, че само се разкарват напразно. "Дано и другите свидетели да се появят", коментират труженичките по адрес на най-известната от тях. Съдия Чаушев се видя в чудо къде да дири Джулиана Гани. Той разпореди да се изискат справки от мобилните оператори за телефонния й номер. Проверка ще трябва да правят и службите на МВР, за да кажат настоящия адрес на брадърката и кога тя е пътувала зад граница.

Ако и следващия път силиконката отсвири делото, не е изключено тя да бъде обявена за издирване и да бъде постановено принудителното й довеждане в съда. Магистратите са наясно, че Джулиана Гани е известна личност и обмислят дали да не я издебнат на някоя нейна изява.

За целта ще им се наложи да пооплакнат очите в профилите й в социалните мрежи, където плеймейтката без свян публикува фотоси на тунинговани части от тялото си.