Взрив: Съдът издирва Джулиана Гани в дело за проституция! (силиконката се покрива)

Взрив: Съдът издирва Джулиана Гани в дело за проституция! (силиконката се покрива)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани е издирвана под дърво и камък в дело за проституция!

Силиконката Джулиана Гани е издирвана под дърво и камък от Специализирания наказателен съд. Мацката за втори път отсвири процеса срещу сочените за нейни сводници.

Джулиана Гани

Джулиана Гани се покри от съда

Звездата от „Вип Брадър“ трябва да се яви, за да свидетелства като жертва на трафик на хора. В обвинителния акт се сочи, че Джулиана и други момичета са работили като проститутки за Даниел Буруджиев – Дани Обувката и хората му.

Повечето от обвинените се признаха за виновни и сключиха споразумения, а на подсъдимата скамейка остана да се пържи само един, пише вестник „България днес“.

Преди месец силиконовата мацка се извини на съда за отсъствието си, като посочи в писмо, че има ангажименти в Нова телевизия.

Това накара председателя на състава съдия Виктор Чаушев да я призове чрез медията, сочена от Гани за неин работодател. „Нова броудкастинг груп“ към момента няма професионални взаимоотношения с Джулиана Гани“, отвръщат с писмо от телевизията и връщат призовката.

Гани е търсена и на адреса на майка й, където е регистрирана по местоживеене. Оказало се, че едрогърдата силиконка вече не живее там. „Нямам информация за местонахождението й поради влошените ни взаимоотношения“, признала родителката пред призовкарите.

Това постави в шах магистратите, които се чудят къде да открият носителката на титлата „Мис Силикон“. Без нея процесът не може да започне, защото Гани трябва да бъде разпитана и да каже дали има претенции като частен обвинител.

На заседанията редовно се явяват няколко от колежките на моделката. Момичетата недоволстват, че само се разкарват напразно. „Дано и другите свидетели да се появят“, коментират труженичките по адрес на най-известната от тях.

Съдия Чаушев се видя в чудо къде да дири Джулиана Гани. Той разпореди да се изискат справки от мобилните оператори за телефонния й номер. Проверка ще трябва да правят и службите на МВР, за да кажат настоящия адрес на брадърката и кога тя е пътувала зад граница.

Ако и следващия път силиконката отсвири делото, не е изключено тя да бъде обявена за издирване и да бъде постановено принудителното й довеждане в съда. Магистратите са наясно, че Джулиана Гани е известна личност и обмислят дали да не я издебнат на някоя нейна изява.

За целта ще им се наложи да пооплакнат очите в профилите й в социалните мрежи, където плеймейтката без свян публикува фотоси на тунинговани части от тялото си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар