Мария Игнатова с неочакван коментар за раздялата с Димитър Рачков! (виж тук)

Мария Игнатова с неочакван коментар за раздялата с Димитър Рачков! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мария Игнатова с неочакван коментар за раздялата й с Димитър Рачков!

Чаровната водеща Мария Игнатова си наложи ембарго върху връзката, или липсата на такава, с колегата си от „Господари на ефира“ Димитър Рачков. Тема, която живо вълнува феновете им от години.

Мария Игнатова

Мария Игнатова отказва дори да споменава името на Рачков

Миналото лято блондинката се върна при комика и двамата подновиха връзката си. Но в последно време се появиха съмнение, че „романтичните напъни“ не успели да изиграят планираната роля във взаимоотношенията им.

За сметка на Рачков, който забавлява зрителите в „Като две капки вода“, откакто „Господарите“ паднаха от програмната схема на Нова тв, Мария Игнатова се покри.

Харизматичната русокоска уплътнява свободното си време, което е в излишък, с активна почивка, пътувания в чужбина и романите на Оскар Уайлд, Джон Стайнбек и Чарлз Буковски върху нощното си шкафче.

Старателното скатаване на Мария от светския живот не е никак случайно. Игнатова е вдигнала ръце от медийния интерес към особата й и най-вече около отношенията й с Рачков.

„Около това се шуми от има-няма 12 години. Абсолютен терор! И за да не допринасям допълнително за шума, няма да гъкна по темата повече“, изригна водещата в интервю пред списание „Дива“.

Мария Игнатова по принцип никога не е била словоохотлива относно личния си живот. Преди две години, когато с Рачков решиха да прекъснат отношенията си, не тя, а той оповести раздялата им пред медиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар