Мая Манолова и половинката й Ангел Найденов пазаруват на сметка в Турция!Мая Манолова е отскочила за бърз шопинг

до съседна Турция. Омбудсманът и мъжът й Ангел Найденов последвали примера на хиляди българи. И решили да посетят Одрин, откъдето да си напазаруват стоки за дома, перилни препарати и дрехи за новия пролетен сезон на промоция. [caption id="attachment_422357" align="alignright" width="225"]Мая Манолова Мая Манолова и мъжът й хукнаха за евтини стоки в Турция[/caption] Откакто турската лира падна рекордно ниско, все повече нашенци се впускат в така наречения шопинг туризъм до най-близките градове в южната ни съседка.

Макар Мая и Ангел да не цепят стотинката на две и да са в цветущо финансово положение, очевидно ниските цени на стоките в Турция са поблазнили и тях. Манолова и половинката й успели да се слеят с тълпата и никак не се набивали на очи.

Макар търговските улици и пазари на Одрин да преливали от българи, почти никой не успял да разпознае семейството политици, пише Ретро. Най-много внимание и време Мая обърнала на посещение на бутиците за дрехи. Откъдето се обзавела с нови попълнения на гардероба за предстоящата пролет. Бившето червено острие на БСП е известна с афинитета си към модата и с това, че рядко повтаря един и същ тоалет. Доскоро Манолова подчертаваше, че се облича единствено в модели на български марки. Но широкото и пъстро разнообразие от артикули из одринските търговски центрове успяло да я изкуши. Мая и Ангел комбинирали пазара и с пълноценна разходка. Като не пропуснали да погалят небцето и с деликатеси от турската традиционна кухня. Омбудсманката обърнала специално внимание още на сладкишите и на детските стоки. Защото внукът й Максим й заръчал да не се връща при него без подарък. Манолова и Найденов съвсем не са единственото родно политическо семейство, което обича да ходи на шопинг в Турция. Месеци преди да станат родители на общия си син Йоан, Деси Банова и Росен Плевнелиев избраха да му накупят първите вещи и играчки от Истанбул.