Горещо: Мегз пръска рокли с напращял бюст! (виж тук)

Горещо: Мегз пръска рокли с напращял бюст! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мегз отново се върна към модния бизнес, пръска рокли с напращял бюст!

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз се върна с гръм и трясък в социалните мрежи. След огромния гаф с уж откраднатия й джип и жененото гадже.

Мегз

Мегз ще си пръсне роклите с новите цици

Припомняме, че любовникът й Румен Рончев все още е в ареста заради застрахователна измама с колата на брадърката. За нея е обвинена и Каканашева. А след скандала транспортните фирми на гаджето й търпят сериозни загуби.

Затова Коко Шанел от Раковски, както наричат Мегз, е решила да се върне към модата и интернет проектите си. Това става ясно от последния й пост в социалните мрежи.

Тя вече показа модели от новата си линия и обеща дрехи и за абитуриентки, въпреки че до преди няколко месеца се кълнеше, че ще ръководи бизнеса на Рончев. Преди часове пък тя обяви, че стартира втори сезон на риалити предаването ”Истакуин”.

За да подсили интереса към себе си, дизайнерката е избрала да облече рокля, която очевидно не може да се справи с ремонтирания й бюст. Каканашева си направи операция за уголемявана на гърдите след края на Биг Брадър и шумно я оповести в медиите.

Провокативната снимка тя е придружила с дълъг текст за смисъла на женското съществуване. Но е повече от очевидно, че други въпроси я занимават в момента, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар