Позорно натиреният Хани със скандално разкритие за Хелс Китчън! (виж тук)

Позорно натиреният Хани със скандално разкритие за Хелс Китчън! (виж тук)
Гласувайте за статията

Натиреният от шеф Ангелов Хани разкри истината за Хелс Китчън!

Египтянинът Хани Оф, който беше един от екзотичните участници в Кухнята на Ада „Хелс Китчън“ приключи безславно своето участие в кулинарното риалити.

Хелс Китчън

Шеф Ангелов позорно изгони Хани от Хелс Китчън

Шеф Ангелов прогони многодетния баща, след серия от негови грешки още от самото начало на шоуто. Нервите на топготвача не издържаха. И той посочи вратата на недостойният за кухнята му играч от Костинброд.

„Разполагаш с най-добрата техника, най-добрите продукти, осигурени клиенти, моята безусловна подкрепа! Къде е проблемът тогава?“, попита шефът провинилия се Хани.

Египтянинът прие упреците и със сълзи на очи напусна кулинарната сцена на шоуто.

Капката, от която чашата преля, беше проваления „динър сървис“ на синия отбор, заради злополучното ризото и нескопосаните омлети, които Хани Оф се опита да забърка.

След напускането си 46-годишният кулинар, споделя, че в мъжкия отбор цари лицемерие и е получил добър житейски урок от участието си.

„Давах на капитана Тихомиров да опитва от всичко, което приготвях. Той го одобряваше, а след това пред шеф Ангелов правеше физиономии“, споделя с горчивина злополучният участник.

Огорчен от ранното му изгонване от шоуто, но щастлив, че се е прибрал при многолюдната си челяд, Хани Оф продължава напред със своите житейски ангажименти и намерения за бъдещето.

Освен 5-те си деца, със съпругата му имат страст да отглеждат екзотични птици и кучета, които само подаряват, но не продават.

Мечтата му е да издаде рецептурник с египетски, турски и български рецепти, обогатени от самия него, пише lifeonline.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар