Ева Веселинова към Борисов: Срам и позор! Алчни и безочливи хора…(Виж как изригна)

Ева Веселинова към Борисов: Срам и позор! Алчни и безочливи хора…(Виж как изригна)
1 (20%) 1 vote

Ева Веселинова е шокирана от поредното безумие на правителството

Репортерката Ева Веселинова показва истинска гражданска позиция. Блондинката, която е част от екипа на Гала в „На кафе”, не може да се побере в кожата си от ярост. Причината за гнева й е скандалното решение на правителството на Бойко Борисов да опрости 8-милионният борч на мюфтийството. Ето как изригна в мрежата Ева Веселинова:

Ева Веселинова

Евя Веселинова изригна срещу поредното безчестие на правителството на Борисов

„… Решението на ГЕРБ и ДПС за опрощаване на 8 267 000 лева публични задължения на вероизповеданията, от които 8 106 000 лева са дълговете на Главното мюфтийство.

Потресаващо направо и обидно за всички българи. Чета понякога за решенията на народните ни представители и не мога да повярвам.

Да вземеш от парите на един народ, който живее на границата на бедността и да опростиш дълговете на мюфтийството, което има 4700 имота и годишни приходи от наеми и ренти за над 30 млн. лв, си е буквално престъпление и държавна измяна.

Срам и позор! Толкова безочливи и безскрупулни хора, загубили изцяло разсъдъка си, които се опитват да прокарат предложението за данъчна амнистия за вероизповеданията отдавна.

Оказва се, че за първи път предложението идва от Министерството на финансите по разпореждане на финансовия министър. Не им проработил плана тогава и в началото на тази година лично председателите на парламентарните групи на ГЕРБ и ДПС Цветан Цветанов и Мустафа Карадайъ внесли ново изменение в прясно приетия закон, с което се предлага опрощаването на публичните вземания на вероизповеданията у нас до 31 декември 2018 година.

Чудно… И безкрайно срамно! Чак ми се догажда от всичко това. Предлагам същите тези хора да обяснят своето решение на майките с деца с увреждания, които бедстват (ама да го направят лично)!
Нека обяснят на хората, които ровят по кофите с боклук, на пенсионерите с 200 лева пенсия, на младите хора със заплати, които едва стигат за храна и наем, на лекарите и медицински сестри, които работят за жълти стотинки, на учителите…

Но какво да обясняват всъщност! Идват избори и всичко е ясно. Картите са на масата, а финансите разпределени.

Не ме разбирайте погрешно, уважавам и приемам хората с различни религии. Вярвам, че всеки има право на личен избор и е свободен да изповядва каквото си пожелае, но този акт на загубилото разсъдъка си правителство няма да намали етническото напрежение у нас.

Напротив – ще го засили! Защото хората не са тъпи и съвсем ясно виждат, че единствената цел на всичко това е един добър съюз между ГЕРБ и ДПС. Да, точно така! Царят е гол и все по-често хората ще го забелязват. И заради такива извращения и подигравки с народа наведените глави ще стават все по-малко, а отсечените глави все повече.

И от кога етническият мир се крепи на милиони, които трябва да изтичат от държавата към мюфтийството? Питам за един приятел… Но като се замисля, със скъпи коли и милиони някак си по-мирно се живее.

Главният мюфтия Мустафа Хаджи и българският патриарх Негово Светейшество Неофит днес се срещнали с премиера Бойко Борисов в Министерския съвет. Мюфтията пристигнал не на кон, а с черна луксозна S-класа. Това едва ли е особена изненада на фона на толкова милиони…

Накрая само ще напомня на г-н Борисов, че никой, продал душата си, не е свършил добре. Не си спомням и за много оцелели, които са сключили сделка с ДПС. Но какво ли разбирам аз…“, изригна Ева Веселинова в блога си evaveselinova.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Ева Веселинова към Борисов: Срам и позор! Алчни и безочливи хора…(Виж как изригна)”

 1. Ivan

  мар. 14. 2019

  Тя била и умна бе, освен хубава, че и смела !

 2. с.петрова

  мар. 14. 2019

  БРАВО НА ТАЗИ ДЕВОЙКА ЕВА ВЕСЕЛИНОВА! ОЩЕ ПО
  -СИМПАТИЧНА МИ СНАНА!

 3. dama

  мар. 16. 2019

  ТАЯ ПЪК,КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВА,ЧЕ Е ГОЛЯМАУМНИЦА?//ТЪПА ПАТКО,ВСИЧКО Е ПОЛИТИКА,А ЗА ТВОЯТ УМСТВЕН БАГАЖ МОГА ДА СЪДЯ,ЩОМ СИ В НА ГАЛА ЗООПАРКА ВСЯКА СУТРИН,ЧУВАТЕ ЛИ СЕ КАКВИ ПРОСТОТИИ ГОВОРИТЕ И КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ???

Добавете коментар