Неочаквано: Решението на Слави Трифонов изненада всички! (още подробности)

Неочаквано: Решението на Слави Трифонов изненада всички! (още подробности)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов напира да си върне Виктор Калев в екипа!

Кастингът за нов актьор в „Шоуто на Слави“ претърпя провал. Слави Трифонов така и не може да намери достоен заместник на Виктор Калев.

Слави Трифонов

Слави Трифонов иска да върне Виктор Калев в екипа си

След напускането на Калев като актьор се изявяваше Тодор Башиянов. Той не успя да се нареди сред любимците на Дългия. И още през лятото на миналата година от екипа на Слави прекратиха договора му.

Макар че изкара пет години на заплата при Слави, Башиянов почти във всяко издание пoлyчaвaше yпpeци и иpoнични пoдмятaния oт Tpифoнoв.

След раздялата с Тодор гологлавият водещ се зае със задачата да търси чрез кастинг кой да допълни тандема на Мариан Бачев и Краси Радков. Епизодите с кандидат-участниците приключиха още в началото на януари. Но до този момент Трифонов не е сключил договор с никого от тях, издават от екипа му.

Дългия все още умувал какво да прави, но засега в скечовете играе Иво Сиромахов, а нов човек на заплата в екипа няма. Слави дори обмислял да върне Калев в екипа си. Той е единственият бивш служител, с когото Трифонов запази добри отношения. И дори го покани на гости в шоуто.

Един от актьорите, които се явиха на кастинга – Верислав Димитров, имаше надежда, че може да впечатли Слави с имитация на гримьора Валентин Кулагин. Но така и не получи предложение за работа.

26-годишната Вирджиния Събева, която е участничка и в предаването „Х Фактор“, също получи обещание от Дългия за работа, но засега не е получила нищо конкретно.

Единственият, който впечатли Слави, бе кукленият актьор Димитър Иванов. Дългия му обеща да го прати на обучение в САЩ, за да усъвършенства вентрологията – говорене, без да мърда устата си.

От екипа на Трифонов издават, че водещият наистина е решил да инвестира в момчето, но тепърва ще му измисли роля и тя няма да е част от скечовете. Зрителите недоволстват, защото екранните образи на Бачев и Краси Радков вече са изчерпани.

В страницата на предаването има десетки коментари за това, че нивото на кандидатите за нови актьори изобщо не е било високо, пише вестник „България Днес“.

„Защо ни показвате такива некадърници?“, „Слави, защо допускаш ниско качество на предаването?“, риторично питаха фенове на „Шоуто на Слави“. Самият водещ също е останал разочарован и на няколко пъти открито призна, че е очаквал повече. В кастинга се допускаха и деца, тъй като нямаше ограничение за възраст на участниците.

От шоуто се надявали по този начин да открият и ново талантливо дете като Крисия, която вече няма договор с Дългия. Тъй като Слави не си хареса нито един от малките кандидати, той направи нов кастинг „Нова звезда“, където ще търси талантливи деца до 14 години.

Опасенията на част от служителите в шоуто са, че Слави така и не може да се реши на по-сериозна крачка, защото бъдещето на предаването е неизвестно. През лятото договорът на шоуто с Би Ти Ви изтича и не се знае дали ще бъде продължен.

Самият Слави често прави коментари, че времето му на екран е на привършване. Затова и драстични промени в концепцията на предаването не стоят на дневен ред.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар