Потрес: Лицето на БНТ Цветанка Ризова пафка на закрито и се кефи на чалга! (виж тук)

Потрес: Лицето на БНТ Цветанка Ризова пафка на закрито и се кефи на чалга! (виж тук)
Гласувайте за статията

Цветанка Ризова гази закона като най-спокойно и нахално дими на закрито!

Цветанка Ризова се оказа сред най-редовните клиенти на един от ресторантите на издирваните от Интерпол милионери Ветко и Маринела Арабаджиеви. Луксозното заведение „Булгар“, намиращо се в столичния хотел на олигарсите, е сред най-скъпите в София.

Цветанка Ризова

Цветанка Ризова пет пари не дава, че е лице на националната телевизия

Там порция риба тон се предлага за 31,90 лева, а еленско филе – за 79,90 лева. Очевидно баснословните цени не притесняват водещата на „Лице в лице“. Която поне веднъж седмично отскачала да вечеря в помпозния ресторант.

А със сметките, които прави, захранва допълнително състоянието на обвинените в пране на пари Арабаджиеви.

Журналистката обичайно си поръчвала изискани, но нискокалорични и диетични блюда. Защото не искала да нарушава и с грам перфектната си фигура.

Вечерите й обаче били немислими без чаша бяло вино и кутия с цигари, макар законът у нас да е категоричен, че тютюнопушенето на закрити места е строго забранено и се санкционира сурово.

Цветанка не се свеняла да нарушава публично правилата. И с охота гасяла фас след фас в любезно предоставения й от сервитьорите пепелник, нищо че тя е публично лице и поведението й би трябвало да служи за пример на обществото.

Посещенията на Цветанка в ресторанта на Арабаджиеви не оставали незабелязани от персонала и там тя се ползвала с ВИП обслужване, пише Ретро.

Край масата й винаги ставало същинско стълпотворение, защото оркестърът, който свири на живо в снобарското заведение, се скупчвал край нея, за да й прави лични поздрави.

Макар Ризова да твърди, че е почитател на твърдия рок, тенденциозно е забелязвана да гуляе в заведения, където по-скоро се свири сръбско, гръцко и български попфолк. Каквато е музикалната програма и при Арабаджиеви.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар