Злоба и завист спряха уникалния клип на Мариана Попова и Плачков! (виж го тук + реакциите им)

Злоба и завист спряха уникалния клип на Мариана Попова и Плачков! (виж го тук + реакциите им)
Гласувайте за статията

Мариана Попова е отвратена от злобата и завистта у нас!

Новият видеоклип на певицата Мариана Попова „Две хубави очи“ по текста на Пейо Яворов, запали не е един и два скандала. В интервю за Би Ти Ви Попова заяви, че това може да е последната й песен. Защото е отвратена от пошлостта и бездарието в музикалната гилдия.

Мариана Попова

Мариана Попова е омерзена от случилото се

Но така и не назова нито едно име на свой некадърен колега. Дни след това, в интервю за Нова телевизия, тя не повтори заканата си да спре да пее, защото се забърква с нов проблем.

В клипа на „Две хубави очи“, в което участва и любимият на изпълнителката Веселин Плачков, са използвани кадри от филма „Дамасцена”. Режисьорът Тодор Анастасов сигнализира във Фейсбук страницата на предаването „На кафе“, че това е станало без негово съгласие.

„Според договора ми на режисьор на филма всяко използване на кадри на заснетия материал извън филма става с мое съгласие – такова аз не съм давал. Показването на клипа ще е незаконно и подсъдно“, написа Анастасов.

По-късно той похвали Нова телевизия, тъй като оттам реагирали много бързо и не излъчили клипа. Попова обаче не остана длъжна на режисьора и написа във Фейсбук:

„Да създадеш красота и да я хвърлиш в мръсотията на общество с подменена ценностна система, да е важна само клюката и евтиното хвърляне на обвинения, да се измислят свободни съчинения от съмнителни личности.

Благодаря на всички чисти и добри хора, които застанаха до нас и разбират смисъла! ….всичко друго е зло, но само така можем да различим доброто!”, отсече певицата, която се похвали, че клипът на „Две хубави очи” има 50 000 гледания до петък сутрин.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар