Мъж мечта: Захари Бахаров купи къща за половин милион на жена си и децата! (виж тук)

Мъж мечта: Захари Бахаров купи къща за половин милион на жена си и децата! (виж тук)
Гласувайте за статията

Захари Бахаров купи къщата на мечтите за жена си и децата!

Точно 10 години след като свърза живота си с бившата тв водеща Диана Алексиева, лицето на „Националната лотария” Захари Бахаров купи нова къща за семейството им.

Захари Бахаров

Захари Бахаров лудна по обзавеждането на новата къща

Артистичната двойка, 8-годишния им син Максим и 5-годишната щерка Кая са станали новодомци в просторна къща в престижен столичен квартал, пише вестник „Уикенд”.

Имението е част от луксозен затворен комплекс с уединени блокчета и къщи. Домът, който Бахарови обитават, е на два етажа и е общо 190 квадрата.

Към него има и малък кокетен двор, където да си играят децата. Цената на жилището е 260 000 евро, или около половин милион лева, разкриват брокери.

38-годишният актьор, който нашумя като гангстера Иво Андонов от култовата крими поредица „Под прикритие” бил под пара заради разправиите с майстори и обзавеждането, разкриха негови колеги.

Фамилията залага на практичност и удобство в новия си дом, но въпреки това не пренебрегва артистичността. За къщата са купени разкошни мебели от Франция, в провансалски стил.

Не е тайна, че по-големият от братята Бахарови е и по-успешният. Той не само раздава крупни суми в предаването по Нова телевизия, но и умее сам да ги печели.

Според мълвата, която се носи, той отдавна е милионер, за разлика от брат си Явор Бахаров, който няма собствен дом и семейство и често се забърква в грозни скандали.

„С Явор винаги сме били на различни вълни. Разликата в годините се отрази и на отношенията ни. Винаги сме се опитвали да сме заедно със семейството ни на празници, но напоследък не ни се получава особено”, болезнено откровен е баткото на неуравновесения младок.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар