Краси Радков отново удари 100 кила: Жена му отказва да готви, храни се на крак! (още подробности)

Краси Радков отново удари 100 кила: Жена му отказва да готви, храни се на крак! (още подробности)
Гласувайте за статията

Краси Радков отново удари стотака, тъпче се с готови храни на крак!

Краси Радков отново е напълнял драстично. Доскоро комикът спазваше строг хранителен режим, благодарение на който успя да смъкне над 20 кила за отрицателно време.

Краси Радков

Краси Радков е принуден да тъпче на крак, напълня драстично

С появата на първородния си син през изминалото лято обаче актьорът вече нямал възможност да се храни здравословно.

Тъй като жена му Станислава Ганчева отказвала да готви и да върти домакинството. Защото бързала да се върне на работа като водеща на събития и актриса.

Битът на семейството на Радков тотално се преобърнал и той бил принуден да хапва всеки ден на крак. Тъй като му писнало месеци наред да консумира само бързи храни, Краси станал редовен клиент на бистро, разположено в близост до сградата на Би Ти Ви, пише Ретро.

Там той се отбивал в паузите между снимките на „Шоуто на Слави“ и най-често си купувал нещо готвено. Като според персонала любимото му ястие била мусаката. Храненето на бързи обороти обаче моментално си казало думата и само за няколко месеца актьорът си върнал старите килограми и пак прехвърлил стотака.

Този път трупал извънредно много маса в областта на корема и заради шкембето си не можел да си закопчава даже връхните дрехи. Напълняването го върнало към неговия стар порок – цигарите.

Цели 6 години и половина актьорът не пипваше тютюна по настояване на своя шеф Слави Трифонов. Който го заплашвал с глоби, ако не спре да пафка. Тогава Краси си направил рутинни изследвания, от които станало ясно, че холестеролът му е критично завишен и трябва да обърне сериозно внимание на здравето си.

Комикът занесъл изследванията в студиото на шоуто, където Дългия ги видял и го задължил да спре да пуши със заплашителни действия.

„Слави започна да скача върху кутиите ми с цигари и да ги тъпче като луд“, разказва самият Краси. Сега комикът пушел тайно от началника си по улиците, но и това не намалявало апетита му и той продължавал стремглаво да дебелее.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар