Защо ли: Ива Софиянска и Божков разхождат децата си с охрана по „Витошка“! (виж тук)

Защо ли: Ива Софиянска и Божков разхождат децата си с охрана по „Витошка“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ива Софиянска и Антон Божков разхождат децата си с охрана!

Ива Софиянска и съпругът й Антон Божков дават мило и драго за сигурността на двете си деца. Те не само че не изпускат от поглед 5-годишната Мая и 3-годишния Васил, но и са им подсигурили надеждна професионална охрана.

Ива Софиянска

Децата на Ива Софиянска и Антон Божков не мърдат без охрана

В неделя звездното семейство бе засечено от папараците ни да се разхожда по бул. „Витошка”, съпроводено от двама бодигарда.

Телохранителите стояха на малка дистанция от ВИП обектите си. А очите им шареха във всички възможни посоки, пише вестник „Уикенд“.

Единият гард се движеше на 2-3 метра зад фамилия Божкови, а другият се намираше на същото разстояние, но отпред. И двамата бяха облечени еднакво – с дънки, черни якета и удобни обувки.

Момчетата вършеха работата си изключително майсторски – като по учебник на американските тайни служби. Присъствието им бе ненатрапчиво, а разположението им позволяваше да реагират на мига при извънредна ситуация.

Компания на Ива и Антон правеше приятелско семейство, което бе извело на разходка невръстния си син. Малчуганът се учеше да ходи, а майка му и дъщерята на бившия кмет и служебен премиер Стефан Софиянски го държаха за ръце, та да не падне.

Красивата и очарователна звезда на Нова телевизия обгрижваше и първородната си рожба Мая. А съпругът й се беше фокусирал върху 3-годишния им наследник Васил.

Докато Божкови се разхождаха по „Витошка”, звънна телефонът на главата на семейството. Антон вдигна и проведе дълъг служебен разговор по джиесема, като през цялото време крачеше плътно до жена си и децата им.

По всичко личеше, че синът на най-богатия българин не е от съпрузите, които държат половинките си в неведение за професионалните си дела.

Софиянска и любимият й станаха семейство малко преди появата на дъщеричката им Мая през 2013 г. От тогава до днес снахата на милиардера и нов благодетел на ФК „Левски” Васил Божков не мърда никъде без охрана. Гардове я пазят дори когато ходи на работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар