Сестрата на Димитър Цонев пак опита да се самоубие! (Всичко за трагедията)

Сестрата на Димитър Цонев пак опита да се самоубие! (Всичко за трагедията)
Гласувайте за статията

Теодора Цонева е направила втори опит да се самоубие

Теодора Цонева пак си е посегнала на живота. Дъщерята на легендарната говорителка Анахид Тачева и актьора Коста Цонев отново е загубила желание да живее. Тя се е самонаранила в навечерието на женския празник-на 7-ми срещу 8-ми март, съобщи Lupa.bg .

Теодора Цонева

Теодора Цонева с нов опит за самоубийство

50-годишната Теодора Цонева все пак била спасена от докторите. И както това стана и през 2017 година, когато тя се нагълта с хапчета и се опита да си отнеме живота. Но и тогава лекарите я отърваха успешно от лапите на смъртта.

Скандалът тогава избухна с пълна сила. Тогава детето й преспа на улицата и бе прието в приемно семейство. След което майка й Анахид Тачева се върна от Америка, за да потуши скандала и да се погрижи за дъщеря си и внука си.

Бившата говорителка успя да оправи и вледенените отношения с останалата част от родата им. Теодора Цонева се връща в България след драматичните си бракове и разводи, където смята, че е намерила любовта и ще започне работа.

Тя участва и в шоуто по Би Ти Ви „Гласът на България”, защото пее джаз и се надяваше да получи оферта като актриса. Но тя не успя и това допълнително срина самочувствието й.

Тогава Теодора Цонева призна, че изпаднала в депресия, но повече няма да повтори с опита си да си сложи край на живота. Обаче не издържа на обещанието.

От сигурни източници стана ясно, че състоянието на Теодора е добро и тя е стабилизирана. А на телефонът й отговаряше единствено сина й Дейвид. Той обясни, че майка му е добре, а за него се грижи приятелка на родителката му.

Племенницата й Деси Цонева, нито майка й Мариана не вдигнаха телефоните си, вероятно да не дават обяснение за драматичната развръзка с роднината си.

Не е тайна, че Теодора Цонева е с лабилна психика. Преди време сам брат й Димитър Цонев я вкарал в лудницата, защото проявявала агресия срещу леля им.

„Като ме закараха на 4-ти километър, бях бременна. Но понеже бях някъде във втория месец и не ми личеше, никой не ми вярваше. Когато разбраха истината, ме пуснаха. Баща ми ме изведе. Обадих му се преди това по телефона и му казах: „Ела да ме измъкнеш! Не знам защо съм тук!“. Там беше страшно, имаше особено тежки случаи”, споделяла е за някогашния си престой в психиатрията Теодора

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар