Шеф Петров се разлюти: Граматиката на истинските българи е връзката със земята! (Виж кого насоли)

Шеф Петров се разлюти: Граматиката на истинските българи е връзката със земята! (Виж кого насоли)
Гласувайте за статията

Шеф Петров отново се разлюти в мрежата

Устатият шеф Петров дълго време не може да стои мирен. Скандалният готвач вече не разполага със сцената на ВИП Брадър или Къщата в Нови хан, но социалният клюкарник е неговия отдушник , където да излива диви страсти.

Топ кулинарът по маниера си никак не си поплюва и отново наточи секирата. Само че този път на прицел са му тези, които са го засегнали на тема правопис и граматика. Ето какво избълва в мрежата по този повод шеф Петров:

шеф Петров

Шеф Петров пак се разлюти

„От известновреме следя тези граматчески Мускетари, както и те нас( тези които по десетки причини пообъркваме тук там). Тези хора с жестока ярост и със знамето на НРБ съществуват. Борбата за запазването на българския език е тяхната страст и мисия!

Ако бяха по-умни щяха да знаят, че 10000 години едва ли сме чакали тях, за да ни спасят. А Симеон Велики посъветван от мъдрият си баща, прави най-голямата инвестиция позната до тогава в манастири, за да запази езикът ни който Написва Климент Охридски за Българи от Българин!

Езикът ни който, тепърва ще показва какъв е…, но… спирам до тук! На моменти самите те не знаят защо го правят?! Веднага казвам. Според мен тези хора веднага трябва да си направят ДНК тест, защото от моето изследване над тях показва, че са някакви номади пристрастени с вътрешен порив да се самоопределят БЪЛГАРИ?!

Голямата част са госпожи, подобни на етийопски преселници в Годините около 1500 преди Христа, как ли не са се наричали, древни еляни, гърци оставайки по островите и са продукт на островно кръвосмешение!?

Те обикновено са преди четирсет с физиономии на Прилеп-боксьор, с малки криви очички, които едва се забелязват от чорбаджийската чушка с която долавят всяка граматически неточност и бързо с малките си криви краченца скачат на компютъра с малкото българско знаменце.

Та!!!… Госпожи и подобни „лебеди“, направете си ДНК тестове и като разберете какъв генетичен Битпазар сте и решете как ще продължите… Защото българи не сте…

Ние сме единствените в света които успяхме да накараме 300 милиона да говорят езика ни без агресия и кръв…, утайки такива! Граматиката на истинските българи е връзката със земята, не с граматиката и знамената. Връката с невидимото и видимото което ни заобикаля само тук

И нямаме комплекси дали сме такива и няма от какво да браним същността си! Колкото повече чувам по улиците и Нета „В името на България“ разбирам колко такива маймуни сте се диовлекли тук…

Ние няма да изчезнем.. спокойно, ще носим дрехи на клошари защото само царе могат да си го позволят! А накрая като падне мръсното наметало, вашите подли очички ще се заслепят…

А–> „Граматиката ви“ или „Граматиката си“ … я забодете или грубо поставете в номадските отвори!“, избълва шеф Петров

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар