Нов ангел за Victoria’s Secret

Нов ангел за Victoria’s Secret
Гласувайте за статията

Victoria’s Secret представи новото си изкушение и моделката заслужила да носи крилете и да стане най-новият ангел на бранда.

Барбара Палвин работи от години в модната индустрия, стартира като малка, на 13 години, тя забелязана в Будапеща, има унгарски произход. Още през 2012 г. е избрана да участва в дефилета на Victoria’s Secret, цитирано и от изданието Ева.

След което доста време е известен модел и работи с марките – Chanel, Vivienne Westwoodкато е участвала в кампании на H&M и Armani. Но така и не се завръща към Victoria’s Secret чак до 2018 г.

Barbara Palvin

От миналата година показва колекциите им, но сега официално 25 годишната красавица, която представят като комбинация от девица и изкусителка, бе представена като нов „ангел“ на марката популярна по целия свят – Victoria’s Secret.

Барбара Палвин споделя, че с годините израснала за модата и станала жена, вече силна и осъзната, ето така с този свой образ, тя печели вниманието на Victoria’s Secret, цитираме и ние от изданието за новини Клюки.бг.

Victoria’s Secret с нов ангел – Барбара Палвин

По-долу в галерия, представяме подбрани кадри, от привлекателната манекенка, настоящ Ангел на Victoria’s Secret, неща, за което мнозина в сектора на модата мечтаят цял живот, желаем й късмет.

Барбара Палвин

Барбара Палвин

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар