Шарл Азнавур – повече за него

Шарл Азнавур – повече за него
Гласувайте за статията

Шарл Азнавур повече за него. Той е сред малкото легенди на музикалния бранш, които ще останат завинаги запомнени от фенове.

Той има арменски корени, невзрачна визия и много музикални дарби. Родителите му са работници, имигранти, мечтаят да си опитат късмета в Америка, но документите им се забавят и остават в Париж, където скоро започва война. От малък открива музиката, но и трудностите в живота.

Семейството му живее трудно, едва печелят за прехраната си, той е с дребен ръст и крив нос, затова често се среща с хорските подигравки. Съдбата му се усмихва, обаче и то не как да е, а с лицето на легендарната Едит Пиаф. тя забелязва потенциала му кат квартален музикант по улици и кръчми, коментират и от Ева, харесва го. И така Едит променя облика и го насочва музикално както и стилово в изкуството, а и в социалния живот.

Както и двамата са казвали, токова си приличат по темперамент, че едва ли биха могли да имат връзка, затова не започват такава, но държат един на друг до края на дните си.

Азнавур с последната си жена – Ула

В младите си години, Шарл има славата на женкар и сред дамите, с които е бил са доста известни имена, коментират дори и за Бриджит Бардо. Сред три брака и 6 деца, на 40 г. той става по-улегнал и уверен мъж, с помощта на половинката си Ула – финландка. Заедно имат 3 деца и три внука, на 94 г. през 2018 Азнавур ни напусна, но остави огромното си наследство, коментираме и ние от изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар