Влюбеният Явор Бахаров: Рая е истинска буря! (ето какво разкри за гаджето си)

Влюбеният Явор Бахаров: Рая е истинска буря! (ето какво разкри за гаджето си)
Гласувайте за статията

Явор Бахаров си намери майстора в лицето на дивата Рая Пеева!

На приливи и отливи – така протичала връзката на актьорите Рая Пеева и Явор Бахаров. Въпреки честите си скандали и дрязги двамата очевидно много се обичат.

Явор Бахаров

Рая Пеева успя да кротне урагана Явор Бахаров

„Усмивке прекрасна! Бъди здрава! Бъди с мен! Буря си ти!“. Това написа актьорът в своя инстаграм профил по повод нейния рожден ден вчера. А половинката му моментално му отвърна с „Обичам те“.

С думите си Явор Бахаров тотално ликвидира тезите на интриганти, че се разделят заради неговия системен психически и физически тормоз над хубавата Рая.

Припомняме, че двамата сладури са заедно от доста време като първоначално криеха връзката си от медиите. Рая Пеева е единствената жена, която успя да сложи хомота на врата на буйния Бахаров и да го кротне.

Преди нея това успя да направи, макар и за кратко, колежката й Луиза Григорова. Братът на Захари Бахаров беше луд по Луиза в по-младите си години, но връзката им се разпадна заради несходство в характерите.

След нея Явор хукна по живот и мадами, а отношенията му с нежния пол в никакъв случай не можеха да бъдат определени като сериозни. Ще видим тепърва как ще се развие любовта му с Рая Пеева, но така като гледаме, спокойно им предричаме дори сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар