Тузар: Иван Христов гъзарее с колата на Путин! (виж колко се изръси за нея)

Тузар: Иван Христов гъзарее с колата на Путин! (виж колко се изръси за нея)
Гласувайте за статията

Иван Христов се снабди с колата на Путин!

Продуцентът Иван Христов е подкарал мегалуксозен електромобил „Тесла”. Ултрамодерната кола, произведена в Калифорния от компанията на американския магнат Илън Мъск, е от най-високия клас. И цената й е около 250 хиляди лева.

Иван Христов

Иван Христов подкара колата на руския президент

Суперавтомобилът е регистриран отскоро в КАТ и вече привлича погледите на ценителите в София, тъй като нашенците, които притежават подобни автобижута, се броят на пръсти.

В световен мащаб обаче марката се радва на одобрението предимно на холивудски звезди и политически лидери.

В личния си автопарк самият руски президент Владимир Путин притежава „Тесла“ като тази на Опосума Иван. Подобна има и актрисата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория, както и шефката на Световната банка и наша сънародничка – Кристалина Георгиева.

Христов обаче, волно или неволно, откакто се е замогнал, все се стреми да прилича на топполитиците. Доскоро тв продуцентът караше джип с марка „Тойота“ – същия като любимия служебен автомобил на премиера Бойко Борисов, с който често министър-председателят обикаля из страната.

В стремежа си да подражава на първенците в държавата навремето Иван Христов също си купи такава машина.

А по-късно взе една и за жена си Ирина Тенчева като подарък за раждането на общия им син Самуил през 2015 г, пише Ретро.

Наскоро самата Ирина пусна обява в сайт за автомобили, както и в социалните мрежи за продажбата на въпросната кола. Очевидно парите, които са изкарали от нея, с мъжа й са инвестирали в новата си „Тесла“ с над 400 коня мощност.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Тузар: Иван Христов гъзарее с колата на Путин! (виж колко се изръси за нея)”

  1. sdfhksd

    мар. 19. 2019

    Защо не проверите колко струва такава тесла и по колко к.с. са електрическите двигатели? 🙂

Добавете коментар