Шок: Кали направи смазващи разкрития за връзката си с Влади! (ужасяващо е)

Шок: Кали направи смазващи разкрития за връзката си с Влади! (ужасяващо е)
Гласувайте за статията

Кали направи смазващи разкрития за връзката си с Влади!

Бившият мъж на Кали – уж големият чаровник Влади, я обиждал на к*рва, ожали се певицата от първо лице. Звездата на Пайнер разкри с болка, че е била подложена на психически тормоз и непрестанни обиди от негова страна. А преди шест месеца й писнало да го търпи и му била шута.

Кали

Кали обожавала Влади, но той я наранил жестоко

Тя е категорична, че Влади никога не я е наранявал физически. Но фактът, че й няма доверие и обидите от негова страна буквално я смазвали.

„Той така и не можа да приеме моето свободно поведение и често ме наричаше к*рва, даже още преди да се роди синът ни. Много търпях.

С бащата на Георги се разделих заради едно хващане за врата в спор, с Антон се разделих заради обръщението „ма“. А в тази връзка с Влади 6 години търпях много“, разкри Кали в предаването „Папараци“ пред Венета Райкова.

И добави, че Влади често я обвинявал в мелкантилност, макар че през всички тези години Кали сама е плащала разходите и кредитите си.

„Ако бях меркантилна, дали щях да оставя човек с такова положение в обществото като Тони Краус, за да бъда с туроператор“, риторично попита тя.

Дръзката певица твърди, че е намерла сили да прости на Влади, но се чувства смазана, защото третият й опит да създаде семейство завърши с раздяла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар